MARTINA POWER, Hory a moře mezi „námi“. Vnímání hranic a prostoru v německé a britské cestopisné literatuře o Čechách a Irsku v letech 1750–1850: Praha 2015, Karolinum, 394 s. - Řezníková, Lenka (Dějiny – teorie – kritika, 2017)
Review.