MICHAL KOPEČEK (ed.) – Architekti dlouhé změny. Expertní kořeny postsocialismu v Československu; VÍTĚZSLAV SOMMER a kol. – Řídit socialismus jako firmu. Technokratické vládnutí v Československu 1956–1989 - Holub, Ondřej (Dějiny – teorie – kritika, 2020)
Book review