Peter Salner: Požehnaný spravodlivý sudca. Súčasné formy židovského pohrebu. : Ústav etnológie SAV, Bratislava 2014, 183 s. - Koštialová, Katarína (Lidé města, 2015)
A review of the book by Peter Salner.