Quido Kastner: Osidlování českého pohraničí od května 1945 (na příkladu vybraných obcí Litoměřicka). : Praha - Ústí n. L., 2. přepracované a rozšířené vydání, Sociologický ústav AV ČR 1999, 376 s. - Šťovíček, Jan (Lidé města, 1999)
A review of the book by Quido Kastner.