Od Ještěda k Troskám. Vlastivědný sborník Českého ráje a Podještědí. Českodubsko, Mnichovohradišťsko, Sobotecko, Lomnicko, Turnovsko, Zeleznobrodsko a okolí Jičína. - Šťovíček, Jan (Lidé města, 2002)
A review of the book.