Massimo Montanari: Hlad a hojnost, Dějiny stravování v Evropě,: nakladatelství Lidové noviny, edice Utváření Evropy (z italského originálu přeložila Zora Jandová-Obstová), Praha 2003 - Seligová, Markéta (Lidé města, 2004)
A review of the book by Massimo Montanari.