Swianiewicz, P. - Prudký, L. - Borecký, J.: Demokracie na místní úrovni ve střední a východní Evropě. Jak občané vnímají reformy státní samosprávy.: Praha, POINT, s.r.o. 2002. - Jeřábková, Petra (Lidé města, 2002)
A review of the book by P. Swianiewicz, L. Prudký and J. Borecký.